Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Convoquen aquest dijous a Tarragona una manifestació en defensa de la sanitat 100% pública

El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública lliurarà al matí les signatures a la gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, abans de la protesta de la tarda

Imatge d'arxiu d'una concentració a favor de la sanitat 100% pública Imatge d'arxiu d'una concentració a favor de la sanitat 100% pública ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 06 abril 2022 20:08

"Defensa la sanitat pública és defensar la vida". Amb aquest lema, el Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública ha convocat per aquest dijous 7 d'abril, a les 19 h, des de la plaça Imperial Tàrraco, una manifestació a favor de la sanitat pública. Els convocants han fet una crida "a tota la ciutadania, a les treballadores de la sanitat pública, associacions de veïnes de tots els barris de la ciutat, diferents col·lectius, sindicats i organitzacions polítiques a favor de la sanitat 100% publica, de qualitat i universal".

Prèviament, aquest mateix dia a les 11 h, el Grup farà el lliurament de les signatures recollides al llarg d'aquests mesos a Dolça Cortasa, gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona.

Cal recordar que el Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona, va acordar en el seu moment desenvolupar una campanya d'informació, conscienciació i mobilització. A Tarragona, van iniciar la campanya, el maig de 2021, amb taules de recollida de signatures als carrers "per exigir un bon funcionament de l'atenció primària, millores laborals per les treballadores de la sanitat pública, atenció les 24 h als CAPs, el nou sistema telemàtic només per tràmits per receptes, informes o baixes i altes". 

Durant aquest temps també han distribuït fulls informatius i han recollit milers de signatures. El grup es va proposar una primera etapa en defensa de l'atenció primària, fins a arribar al 7 d'abril del 2022, Dia mundial de la salut. El grup també vol deixar a les persones signants "que el més important és la presa de consciència i la disposició a exigir que ens retornin aquest servei en les millors condicions possibles, com anys enrere".

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: