Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els conductors d'autobusos de Tarragona mantenen la vaga total pel dijous

En la vaga de dimarts, uns usuaris han trencat el vidre d’un bus i els piquets han provocat retards en els serveis mínims amb el llençament d'ous contra els autobusos

Els usuaris tornaran a patir les conseqüències de la vaga, aquest dijous, quan la freqüència horària serà similar a la dels diumenges Els usuaris tornaran a patir les conseqüències de la vaga, aquest dijous, quan la freqüència horària serà similar a la dels diumenges EMT
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 05 abril 2022 20:57

Encara no hi ha acord entre l'Empresa Muncipal de Transports de Tarragona (EMT) i els sindicats en l'únic punt en desacord, que fa referència a establir un sistema retributiu igualitari. Segons l'empresa, "després de l'intens esforç negociador que s'està duent a terme, sortim de la reunió d'avui sense consens", alhora que afegeixen "volem remarcar que continuarem mantenint totes aquelles reunions que facin falta per tal d'arribar a un consens".

La vaga total d'aquest dimarts, amb retards i incidents

Continuant amb la tònica de les anteriors setmanes, els seguiment del cinquè dia de vaga treballadors i treballadores de l'EMT ha estat desigual, amb un 30% de seguiment de la plantilla total, mentre que el col·lectiu de conductors/es ha secundatl a vaga en el 100%.

Pel que fa a les incidències, a primera hora del matí i a primera hora de la tarda, l'acció dels piquets ha provocat retards en els serveis mínims.

Tot i que els serveis mínims han pogut sortir sense problemes, els autobusos s’han trobat amb piquets en el seu recorregut per la ciutat, que els hi han llançat ous als vidres dificultant així, la visibilitat dels conductors/es. Prioritzant la seguretat dels usuaris/es i dels treballadors/es, durant el matí 18 autobusos i 8 en horari de tarda, han hagut de tornar a les cotxeres per neteja dels vidres,cosa que ha provocat retards en els serveis mínims previstos de les 5.00 h a les 08.00 h. del matí i a les 15.00 de la tarda. La resta d’hores, els serveis mínims han pogut circular amb la normalitat prevista.

També destacar un fet aïllat al matí, on uns usuaris han provocat el trencament del vidre d’un autobús, amb el llençament d’una pedra. Des l'empresa muncipal volen remarcar que aquest fet "no ha tingut res a veure amb l’acció dels piquets", com s'havia especulat inicialment.

Finalment, l'EMT apel·la "a la responsabilitat de tots i totes per tal que els serveis mínims garantits es puguin dur a terme amb normalitat".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: