Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CSN i l'AMAC es comprometen a millorar la informació i comunicació relacionades amb les nuclears

L'acord té una vigència de dos anys i disposa d'un pressupost de 70.000 euros

Representants del Consell de Seguretat Nuclear (CNS) i l'Associació de Municipis d'Àrees de Centrals Nuclears i Emmagatzematge de Residus Radioactius (AMAC), en la signatura del conveni Representants del Consell de Seguretat Nuclear (CNS) i l'Associació de Municipis d'Àrees de Centrals Nuclears i Emmagatzematge de Residus Radioactius (AMAC), en la signatura del conveni CSN
Societat ACN
Dimarts, 05 abril 2022 00:01

El Consell de Seguretat Nuclear (CNS) i l'Associació de Municipis d'Àrees de Centrals Nuclears i Emmagatzematge de Residus Radioactius (AMAC) han firmat aquest dilluns un conveni per reforçar la comunicació amb les poblacions situades al voltant de les centrals nuclears.

L'acord estableix realitzar jornades de formació als centres educatius i activitats informatives, de participació i divulgació per millorar la qualitat i la transparència sobre la seguretat nuclear als municipis de l'entorn d'aquestes instal·lacions.

El conveni tindrà una vigència de dos anys i disposa d'un pressupost de 70.000 euros, dels quals el CNS n'aportarà 63.080.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: