Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El periodista Daniel Mendoza participarà aquest dimarts a Tarragona en un debat sobre els drets humans a Colòmbia

Es va fer famós amb el seu websèrie 'Matarife', en què denunciava l'entramat entre l'expresident Álvaro Uribe i el narcotràfic

El periodista colombià, Daniel Mendoza, és l'autor de la sèrie web 'Matarife,' en què es narra d'una manera original l'entramat entre polítics, narcotraficants i paramilitars El periodista colombià, Daniel Mendoza, és l'autor de la sèrie web 'Matarife,' en què es narra d'una manera original l'entramat entre polítics, narcotraficants i paramilitars ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 04 abril 2022 20:46

El periodista i advocat colombià Daniel Mendoza, que es va fer famós amb el seu websèrie 'Matarife', participarà aquest dimarts 5 d'abril a l'acte 'Constitució i drets humans a Colòmbia: norma, realitat i canvi', organitzat pel Departament de Dret Públic de la URV. La taula rodona, que tindrà lloc a les 19h a l'Aula Magna del Campus Catalunya, comptarà amb la participació d'Antoni Pigrau Solé, catedràtic de Dret internacional públic de la URV; Jordi Jaria-Manzano, professor agregat Serra Húnter de Dret constitucional i ambiental de la URV, a més de Daniel Mendoza.

Daniel Mendoza (Bogotà, 1978) va aconseguir milions de reproduccions a Youtube de 'Matarife', amb la seva denúncia de la política de l'expresident Álvaro Uribe. Amenaçat de mort, Mendoza s'amagava al maleter dels cotxes dels seus amics per traslladar-se d'un lloc a l'altre i concedia entrevistes de manera clandestina. El periodista es va refugiar a l'ambaixada francesa i finalment va fugir de Colòmbia abans que una bala pogués acabar amb la seva vida. Aquest advocat, criminalista i periodista, havia sorprès el país des del maig del 2020 amb el llançament de la sèrie web 'Matarife,' en què es narra d'una manera original l'entramat entre polítics, narcotraficants i paramilitars.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: