Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament d’Altafulla inicia obres de millora al cementiri municipal

L’equipament romandrà tancat al públic durant un mes, termini en què es preveu que finalitzin els treballs

El cementiri romandrà tancat al públic durant un mes, termini en què es preveu que finalitzin els treballs El cementiri romandrà tancat al públic durant un mes, termini en què es preveu que finalitzin els treballs AJUNTAMENT D'ALTAFULLA
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 03 abril 2022 13:29

L’Ajuntament d’Altafulla ha començat aquest matí les obres de millora al cementiri municipal. Per una banda, es renovarà el sistema de reg que havia quedat ja obsolet, i per una altra banda, s’instal·laran travesses de fusta tractada a l’entorn de la zona enjardinada, així com també s’hi disposaran bancs de formigó reciclat adients amb l’entorn amb un pes cadascun de més de 1.300 quilos.

A banda d’aquests treballs, també s’ampliarà la porta de l’actual magatzem per guardar-hi la nova màquina portadora de fèretres, així com també s’aprofitaran les obres per millorar l’accessibilitat d’aquesta dins de l’equipament amb la instal·lació de rampes per a afavorir-ne la mobilitat entre els diferents nivells del cementiri.

En una segona fase, està prevista la instal·lació d’enllumenat, fins ara, inexistent. La inversió d’aquestes obres de millora és de 20.000 euros. L’equipament romandrà tancat al públic durant un mes, termini en què es preveu que finalitzin els treballs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: