Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Programa de Memòria Democràtica de Tarragona homenatjarà els deportats a camps de concentració nazis

Es col·locaran 24 llambordes 'stolpersteine' davant l'últim domicili conegut de 24 deportats tarragonins

Presentació del Programa de Memòria Democràtica de Tarragona Presentació del Programa de Memòria Democràtica de Tarragona TJERK VAN DER MEULEN
Societat ACN
Dijous, 31 Març 2022 00:00

El Programa de Memòria Democràtica de Tarragona se centrarà enguany en homenatjar els deportats tarragonins als camps de concentració nazis durant la Segona Guerra Mundial. S'han programat 36 actes, entre conferències, actes institucionals o exposicions, entre altres.

El conseller de Memòria Democràtica del consistori, Manel Castaño, ha apuntat que es vol explicar que la persecució nazi va recaure també sobre col·lectius com el poble gitano, testimonis de Jehovà, el col·lectiu LGTBI o persones amb discapacitat.

El programa també ha previst la col·locació de 24 llambordes 'stolpersteine' davant l'últim domicili conegut de 24 deportats de Tarragona, dotze dels quals van ser assassinats i dotze més van aconseguir sobreviure.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: