Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls inicia la setmana LGBTI

S’organitzaran una desena d’activitats del 25 de març al 2 d’abril

La il·lustració del cartell del 4rt Orgull Vallenc ha anat a càrrec de l’artista Alba Pocurull La il·lustració del cartell del 4rt Orgull Vallenc ha anat a càrrec de l’artista Alba Pocurull ALBA POCURULL
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 25 Març 2022 11:33

Valls celebrarà per quarta vegada una setmana d’activitats dedicada al col·lectiu LGBTI. Impulsada per Orgull Vallenc, Llumull Audiovisuals i el Casal Popular La Turba, la quarta edició de la setmana LGBTI tindrà lloc del 25 de març al 2 d’abril.

La setmana manté la diversitat de formats i de propostes i representa totes les realitats del col·lectiu LGBTI. El tret de sortida, a mode d’activitats prèvies, l’han donat les dues exposicions que hi ha a la ciutat, una al pati de l’IEV i l’altra a la Sala Sant Roc. La primera, 'Lesbofòbia: vers i revers d’una violència patriarcal', reflexiona al voltant de la discriminació del col·lectiu i es pot visitar fins el 27 de març i ha estat impulsada per la Regidoria d’Igualtat. La segona, 'Kobudai', de l’artista dmuntané, és una proposta artística al voltant de la sexualitat i del col·lectiu LGBTI. De fet, els actes de la setmana s’inicien aquest divendres 25 de març amb una visita guiada en aquesta exposició.

En l’àmbit de les xerrades també cal destacar la que oferirà el col·lectiu Panteres Grogues sobre la LGBTIfòbia a l’esport. En aquest sentit, són una de les entitats referents en l’àmbit esportiu pel que fa al treball del col·lectiu LGBTI. El Casal Popular serà l’espai que acollirà la xerrada, el dissabte 26 de març, així com el dinar popular i la festa posterior.

En l’àmbit audiovisual, el dijous 31 de març la projecció de 'Sebastiane', de Derek Jarman, i el col·loqui del film amb Joan Gabàs farà reflexionar sobre una de les primeres propostes audiovisuals que tracta l’homosexualitat. Per altra banda, el divendres 1 d'abril, al pati de l’Heura, tindrà lloc la presentació del llibre 'Unsex me!', de Jaume Ferrer, que aportarà la reflexió sobre el gènere.

Pels més petits, hi ha programat un contacontes infantil amb la travesti 'Personaje Personaje', el dissabte 2 d'abril al matí, al Casal Popular. De fet, treballar amb els més petits és un dels objectius de la setmana LGBTI. La setmana s’acabarà amb una festa a la sala RedStar de Valls. La informació de totes les activitats així com els horaris i modificacions que hi puguin haver es poden trobar a les xarxes d’Orgull Vallenc.

La il·lustració del cartell del 4rt Orgull Vallenc ha anat a càrrec de l’artista Alba Pocurull. En aquesta edició de la Setmana LGBTI hi ha col·laborat l’Institut d’Estudis Vallencs, l’Antena del Coneixement de la URV, la llibreria Roca, la sala RedStar i la floristeria Heura Musa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: