Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els sindicats xifren en un 100% el seguiment de la vaga dels conductors dels autobusos de Tarragona

La primera aturada es fa sense incidents i uns serveis mínims del 33%

Imatge dels autobusos aturats a les cotxeres durant la primera jornada de vaga dels treballadors de l'EMT de Tarragona Imatge dels autobusos aturats a les cotxeres durant la primera jornada de vaga dels treballadors de l'EMT de Tarragona ELOI TOST / ACN
Societat ACN
Dimarts, 22 Març 2022 18:26

La vaga dels treballadors de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona ha començat amb un seguiment del 100%, segons els sindicats. Els conductors d'autobusos han fet una primera aturada de dues hores, de deu a dotze del matí, en la qual s'han complert uns serveis mínims del 33%. Els empleats en vaga s'han estat a les cotxeres amb els vehicles aturats i a les dotze en punt han restablert el servei amb normalitat. L'aturada ha fet que en diverses parades d'autobús de la ciutat s'acumulés força gent esperant uns autocars que no arribaven. De quatre a sis de la tarda hi ha prevista una altra aturada, en aquest cas amb uns serveis mínims del 66%. Les mobilitzacions seguiran els dies 24, 29 i 31 de març.

La principal queixa és la manca de professionals per fer els serveis, que s'ha vist agreujada per les baixes laborals de diversos treballadors que han provocat que des de fa unes setmanes no es puguin complir tots els serveis fixats. Tot i que des de la companyia pública s'han fet algunes contractacions, segons el comitè d'empresa no són suficients i continua havent-hi mancances.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: