Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Protesten per denunciar l'increment del preu de la llum i del gas a Tarragona

Reclamen la nacionalització el mercat de l'energia i criden a retornar les factures "injustes"

L'acció, convocada per Endavant OSAN a Tarragona, ha denunciat la pujada de preu del gas i de la llum L'acció, convocada per Endavant OSAN a Tarragona, ha denunciat la pujada de preu del gas i de la llum MAR ROVIRA / ARIADNA ESCODA
Societat ACN
Dijous, 17 Març 2022 20:07

Una vintena de persones han protestat aquest dijous al vespre a Tarragona per denunciar l'increment del preu de la llum i del gas. Els organitzadors de l'acció, membres d'Endavant OSAN, han llegit un manifest a l'estàtua dels Despullats i després s'han dirigit cap a l'oficina d'una empresa energètica per empaperar-la amb factures.

Els manifestants han denunciat que sempre s'atribueix les pujades dels preus a situacions de crisi, com ara la guerra a Ucraïna, i han carregat contra el sistema capitalista.

Davant d'això, els protestants han reclamat una elèctrica pública, tarifes populars i l'aposta per les energies renovables. També han demanat als ciutadans que retornin les factures "injustes".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: