Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de l'Espluga ofereix una sessió a les persones jubilades per minimitzar la fractura digital

La sessió informativa d'aquest divendres va dirigida a persones que no dominen aquestes eines per tal de donar-los els coneixements per poder-ne fer un ús adequat

La sessió informativa és oberta a tota la població major de 65 anys La sessió informativa és oberta a tota la població major de 65 anys ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 17 Març 2022 18:09

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí organitza una sessió informativa per donar a conèixer els canals i eines de comunicació oficials a totes aquelles persones que puguin tenir la necessitat de conèixer millor aquestes eines. L’acció es proposa amb l’objectiu de minimitzar la fractura digital, ja que principalment va dirigida a persones majors de 65 anys que estan menys acostumades a utilitzar les eines tecnològiques i que poden tenir dificultats per fer servir aplicacions mòbils com ara l’eBando o bé navegar pel lloc web de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i les seves xarxes socials.

La sessió es farà aquest divendres dia 18 de març, a les 11 h, a la seu de la Llar de Jubilats i Jubilades de l’Espluga de Francolí (Pl. de l’Església) i és oberta a tota la població major de 65 anys. Es recomana dur telèfon mòbil si se’n disposa per tal de poder provar les eines durant la sessió.

Tothom que estigui interessat pots passar a apuntar-se per la Llar de Jubilats i Jubilades de l’Espluga, el dijous de les 11 a les 13 hores. Aquesta és una acció coordinada entre la regidoria de ciutadania i la de comunicació i transparència, i compta amb la col·laboració del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: