Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Caminada solidària aquest diumenge al Vendrell, amb motiu del Dia de la Dona

La recaptació anirà destinada al Grup de Dones Al-Manar, perquè puguin fer tasques de mediació intercultural i de suport i atenció a dones

Roda de premsa de presentació de la 3a edició de la caminada solidària impulsada pel Grup de Dones Al-Manar i diferents entitats del Vendrell i la Taula Comunitària Roda de premsa de presentació de la 3a edició de la caminada solidària impulsada pel Grup de Dones Al-Manar i diferents entitats del Vendrell i la Taula Comunitària AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 12 Març 2022 15:06

Aquest diumenge 13 de març, a partir de les 10h, el Vendrell viurà un esdeveniment solidari obert a la participació de tothom en el marc de les activitats emmarcades en el Dia de la Dona. La caminada tindrà com a punt de partida i d'arribada la Rambla del Vendrel, on a partir de les 09h, es faran les inscripcions.

Es tracta d’una caminada de 3 quilòmetres que recorrerà els carrers de la població per donar a conèixer i sensibilitzar sobre la importància de seguir treballant per donar veu, atenció i suport a les dones que ho necessiten.

La iniciativa es promou des del Grup de Dones Al-Manar amb el suport de l’Ajuntament del Vendrlel i la col·laboració de la Taula Comunitària, plataforma d’entitats que treballa per a la cohesió social i on hi participen les següents entitats que també col·laboraran en aquest esdeveniment: Grup de Dones del Vendrell, As. Joves de Catalunya i Esports, La Ballaruga, el PEE, passaport Edunauta i la Xarxa Santa Tecla.

La contribució per participar a la cursa serà de 3 euros que aniran destinats al Grup de Dones Al-Manar, perquè pugui seguir realitzant tasques de mediació intercultural i de suport i atenció a les dones a través de xerrades informatives, tallers de llengua o atenció a les dones maltractades, entre altres.

Les primeres persones que s’inscriguin a la caminada rebran com a obsequi una samarreta com a record de la seva participació.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: