Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC de Reus celebra aquest divendres l’últim acte feminista

El protagonitzarà Lourdes Bayonas amb el monòleg 'Deslenguadas', al Cafè del Centre de Lectura, a les 19.30 hores

 Lourdes Bayonas presentarà el monòleg 'Deslenguadas', aquest divendres, al Cafè del Centre de Lectura Lourdes Bayonas presentarà el monòleg 'Deslenguadas', aquest divendres, al Cafè del Centre de Lectura ARXIU
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 10 Març 2022 23:10

El PSC celebrarà aquest divendres 11 de març, l’últim acte feminista. Des del grup municipal de Reus s’ha volgut organitzar dues jornades per donar visibilitat a la desigualtat que encara hi ha en tots els sectors de la societat entre els homes i les dones. El divendres passat, 4 de març, es va organitzar un debat en el qual es detallava l’evolució del cànon de la bellesa en la dona i com encara avui en dia aquest aspecte condiciona el dia a dia de les dones, també en el món laboral.

Per a aquest divendres, des del PSC han preparat un acte ben diferent al que estem acostumats per la celebració del Dia Internacional de les Dones, el 8M, amb un monòleg a càrrec de Lourdes Bayonas. L’acte es farà a les 19.30 hores al Cafè del Centre de Lectura i, amb un to satíric i humorístic, es farà reflexionar les persones assistents amb situacions masclistes que encara es viuen avui en dia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: