Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona habilita el Refugi 1 per agrupar el material humanitari recollit per enviar a Ucraïna

El Govern i l'Autoritat Portuària demanen a la ciutadania que facin aportacions econòmiques

El Refugi 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona, espai habilitat per convertir-se en un magatzem logístic per agrupar el material recollit per la població ucraïnesa El Refugi 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona, espai habilitat per convertir-se en un magatzem logístic per agrupar el material recollit per la població ucraïnesa PORT DE TARRAGONA
Societat ACN
Dijous, 10 Març 2022 23:53

El Port de Tarragona converteix el Refugi 1 del Moll de Costa en un magatzem logístic per reagrupar tot el material humanitari recollit per les entitats, ajuntaments, institucions i empreses del Camp de Tarragona per ajudar a la població ucraïnesa. Així, des d'aquest punt s'enviaran les donacions ja fetes, com roba, aliments, mantes i productes específics per infants. El Port també es farà càrrec del transport dels materials cap a Barcelona, des d'on s'enviaran a Ucraïna.

Tant la Generalitat com el port tarragoní demanen a la ciutadania que facin aportacions econòmiques a les ONG que estan treballant sobre el terreny. Aquesta iniciativa s'emmarca dins de l'acció solidària que lidera el Govern.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: