Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Canonja presenta una setmana d'actes per commemorar el dia de la dona

Els actes comencen aquest dimarts, 8 de març, a les 17h, amb una manifestació que sortirà de la rotonda del Camp d’Esports i que acabarà davant de l’Ajuntament

Imatge de la façana de l'Ajuntament de la Canonja, amb la pancarta amb motiu del Dia Internacional de les Dones Imatge de la façana de l'Ajuntament de la Canonja, amb la pancarta amb motiu del Dia Internacional de les Dones AJUNTAMENT DE LA CANONJA
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 08 Març 2022 07:40

L’Ajuntament de la Canonja ha preparat un programa divers i extens per celebrar el 8M i reivindicar el feminisme i eliminar estereotips contra la discriminació laboral i salarial, contra la violència masclista, però sobretot per construir un canvi de paradigma amb la mirada posada en la plena igualtat d'oportunitats entre dones i homes.

La regidora d’Acció social i Ciutadania, Paqui Márquez, ens explica que des de l'Ajuntament de la Canonja s’han adherit al manifest elaborat conjuntament per la Federació de Municipis de Catalunya i l'Associació Catalana de Municipis amb motiu del Dia Internacional de les Dones, que se celebra cada 8 de març. A més, la regidora Márquez, manifesta que “el món local, sempre a primera línia i capdavanters en atendre les necessitats més immediates, seguirem treballant per incorporar la perspectiva de gènere en les polítiques municipals”.

El programa que s’ha preparat per aquesta setmana, també ha estat gràcies a la col·laboració de l’Associació Mirada Violeta i al Col·lectiu de Dones de la Canonja.

Manifestació i lectura del manifest

Els actes comencen aquest dimarts, 8 de març, a les 17h, amb una manifestació que sortirà de la rotonda del Camp d’Esports i que acabarà davant de l’Ajuntament amb la lectura del Manifest.

El proper dijous 10 de març reuniran en una mateixa taula a diferents dones emprenedores de la Canonja, perquè expliquin les seves vivències i experiències en el mon laboral i empresarial. Serà a l’edifici Època a les 20 hores.

L'endemà divendres 11 de març, a les 19h, al Castell de Masricart, es farà una xerrada a càrrec de l’advocada especialista en Dret Laboral, Joana Badia Rion. Els actes acabaran el dissabte 12 de març amb un vermut popular i amb els contes per la igualtat de la narradora Karme González Carrascosa.

“Hem de ser un país compromès amb la igualtat d’oportunitats i ens emplacem, juntament amb la resta d’institucions, els agents socials i les dones i els homes dels nostres pobles i ciutats, a fer-ho realitat”, conclou Márquez.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: