Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Espluga de Francolí celebra el 8M amb activitats per a totes les edats

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, l’Ajuntament i SIAD comarcal organitzen diverses activitats

Imatge de la presentació del cartell dels actes del 8M a l'Espluga de Francolí Imatge de la presentació del cartell dels actes del 8M a l'Espluga de Francolí AJUNTAMENT DE L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 07 Març 2022 21:06

La regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí, amb el suport del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de Conca de Barberà, aposta per l’organització d’actes en commemoració del Dia Internacional de les Dones, que se celebra el prope' 8 de març. Els actes van començar dissabte amb la representació de l’obra de teatre de petit format "Històries de les meves veïnes', a la sala Folch i Torres del Casalet.

D'altra banda, el dia 10 de març, conjuntament amb el Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD), es proposa l’activitat 'Pintem per la Igualtat', dirigida a famílies amb nenes i nens d'entre 3 i 12 anys. Aquesta activitat consisteix en pintar dibuixos de dones que han tingut rellevància al llarg de la història, però que han estat invisibilitzades. Les famílies participants descobriran la història de les protagonistes.

Per últim, l’Ajuntament de l’Espluga està organitzant una xerrada-taller amb l'entitat Realitats trans, amb l'objectiu de visibilitzar la realitat de les persones trans a través d'un treball teòric, pràctic i emocional. La finalitat és atacar la transfòbia a través de la pedagogia i l'educació per tal de potenciar la construcció d'una societat on no tingui cabuda el cis heteropatriarcat amb les opressions que en deriven. Aquesta xerrada - taller es programarà per finals de març, tot i que encara no s’ha fixat la data.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: