Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Setmana de la Dona a Constantí

L'acte central tindrà lloc aquest dimarts 8 de març, a les 12h, amb la lectura del manifest davant de l'Ajuntament, a càrrec de les associacions de dones

Constantí iniciarà aquest dimarts 8 de març, Dia Internacional de les Dones, els actes de la 'Setmana de la dona', que s'allargaran fins el dia 13. Constantí iniciarà aquest dimarts 8 de març, Dia Internacional de les Dones, els actes de la 'Setmana de la dona', que s'allargaran fins el dia 13. ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 07 Març 2022 19:03

Constantí iniciarà aquest dimarts 8 de març, Dia Internacional de les Dones, els actes de la 'Setmana de la dona', que s'allargaran fins el dia 13.

L'acte central del 8M se celebrarà aquest dimarts, a les 12h, amb la lectura del manifest davant de l'Ajuntament, a càrrec de representants de les associacions de dones del municipi. A les 15:15h, a la Biblioteca Municipal, tindrà lloc una sessió especial del Club de Lectura Fàcil, amb la lectura de 'Les invisibles', de Genís Sinca, amb versió d'Ana Crespo.

L'endemà dimecres 9 de març, a la Biblioteca Municipal, tindrà lloc una sessió de contes infantils. Imma Pujol farà un recull de 'Contes per a la igualtat. Valentes i amb empenta'.

El dijous 10 de març, a les 15:15h, a la Biblioteca Municipal, serà el torn d'una sessió especial de 'Les tertúlies en català', que es dedicaran a la situació de la dona a diferents països.

Els actes continuaran el divendres dia 11, a les 15:15h, al Pavelló poliesportiu, amb el taller 'No hem de normalitzar les alteracions del Sòl Pèlvic'.

'La Setmana de la Dona' de Constantí finalitzarà el diumenge 13 de març, amb una sessió masterclass de zumba, a les 11h, a la plaça de les Escoles Velles i amb el Dinar de dones, a les 14h, al pavelló. Per assistir al dinar cal fer la inscripció prèvia a l'OAC de l'Ajuntament de Constantí, fins aquest dilluns 7 de març. El preu del dinar és de 15 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: