Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Arboç commemora el Dia Internacional de la Dona amb diversos actes

La commemoració acabarà amb un dinar popular

Detall del cartell d'enguany de la Setmana de la Dona a l'Arboç Detall del cartell d'enguany de la Setmana de la Dona a l'Arboç AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 07 Març 2022 18:41

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració de l’Associació de Dones Arbocenques, organitza tot un seguit d’actes per a commemorar el Dia Internacional de la Dona 2022.

Aquest dimarts 8 de març, a les 12h, a la plaça de Catalunya es realitzarà una performance a càrrec dels alumnes de 2n d'ESO de l'Institut de l'Arboç. Seguidament es farà lectura del manifest elaborat pels mateixos alumnes.

L'endemà dimecres 9 de març, a les 17:30 h, a l'Auditori Municipal, es farà un taller amb el títol 'Tu ets bona, tu ets llesta, tu ets important!', a càrrec de les educadores socials de Befreya. En acabar hi haurà música en directe.

El dissabte 12 de març, a les 12h, a l’Auditori Municipal es faran dues conferències de temàtica feminista: 'Notes sobre les dones arbocenques del segle XV al segle XVIII', a càrrec de l'arbocenc Pere Simón Abellán i, seguidament, 'Feminismes militants: la lluita a favor dels drets de les dones a l'Europa Occidental dels segles XIX i XX', a càrrec de l'arbocenca Meritxell Simón Martín. En acabar es farà un dinar al Restaurant Don Pelayo. El preu és de 13 €/persona. Les inscripcions s'han de fer a l'Auditori Municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: