Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra presenta una setmana d'actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones

Enguany es potencien els actes del dia 8 amb la lectura del manifest, acompanyada d’actuacions d’entitats del municipi, per facilitar la participació

Enguany es potencien els actes del dia 8 amb la lectura del manifest, acompanyada d’actuacions d’entitats del municipi, com el Ball de Gitanes de Torredembarra Enguany es potencien els actes del dia 8 amb la lectura del manifest, acompanyada d’actuacions d’entitats del municipi, com el Ball de Gitanes de Torredembarra ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 07 Març 2022 16:47

La Regidoria d’Acció Social de l'Ajuntament de Torredembarra presenta un seguit d’actes commemoratius per a celebrar el 8 de març el Dia Internacional de les Dones. La regidora d’Acció Social, Marga Rovira, ha explicat que la principal novetat d’enguany és que es potencien els actes del mateix dia 8 amb la lectura del manifest institucional a la tarda, acompanyada d’actuacions d’entitats i col·lectius del municipi, per facilitar la participació de la ciutadana. També destaca la varietat de propostes en diferents dies.

El 8M

Els actes centrals del dia 8 de març s'iniciaran aquest dimarts, d’11.30 h a 13 h, al mercat de l’aparcament de Mañé i Flaquer i pels carrers del Nucli antic, amb una acció artística itinerant per fer visible la desigualtat entre homes i dones en les tasques de la llar i en les cures.

A les 18.30 h, a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat, tindrà lloc la lectura del manifest. L'acte també comptarà amb activitats de l’Espai Jove del PIJ, l'actuació del Ball de Gitanes de la Torre amb cintes liles i una tirada de foc lila a càrrec de la Virgília i la Virgilieta.

La resta d'activitats

Dimecres 9 de març

De 9 h a 13.30 h, a l’espai cultural Sala del Mar:

Taller teatral "Amors quotidians" per a l'alumnat dels instituts de Torredembarra.

Dissabte 12 de març

De 9.30 h a 11.30 h i de 12 h a 14 h, a la Biblioteca:

Taller: disseny d’un cartell protesta amb visió de gènere.

Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / 977 444163. Gratuït.

Organitza: Diputació de Tarragona (Escola per l’Art i la Cultura).

A les 20 h, al Casal Municipal:

Teatre “La dona del tercer segona”, de la companyia Teatre Nu.

Venda d'entrades a: www.torredembarra.cat

Preu: 10 € i 7 € reduït.

Diumenge 13 de març

A les 12 h, a la plaça de la Vila

Diada Castellera: Dones Amunt, a càrrec dels Xiquets de Torredembarra, Xiquets del Serrallo i la Colla inclusiva Castellers de la Il·lusió.

Dijous 17 de març

De 12 h a 13.30 h, a la Biblioteca:

Tertúlia sobre «Cartes d’una pionera» d’Elinore Pruitt Stewart.

Inscripcions: 667171291.

D'altra banda, durant tot el mes, a la Biblioteca hi haurà una exposició de novetats editorials sobre feminisme. També s'ha convocat la 13a edició de la 'Setmana de la Igualtat' Dones i Esport 2022.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: