Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Recollida d'aliments i material sanitari per al poble ucraïnès, aquest dissabte al Catllar

La Colla de Gegants i Grallers del Catllar organitza la recollida solidària, aquest dissabte, de 17 a 20h, al Centre Cultural

Accés al Catllar Accés al Catllar ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 04 Març 2022 20:35

Amb el lema "No et quedis indiferent", la Colla de Gegants i Grallers del Catllar ha convocat per aquest dissabte 5 de març una recollida d'aliments i material sanitari per al poble d'Ucraïna. El material es podrà portar, entre les 17 i les 20h, al hall del Centre Cultural del Catllar.

L'entitat ha fet una crida a la població a portar aliments de llarga caducitat, cafè soluble, cacau, llet en pols, llet i menjar infantil. També es demanen bolquers, llanternes i material sanitari (torniquets, guants de làtex, hemostàtics, xeringues, gasses de linitul, aposits, agulles per a pneumotòrax, mantes tèrmiques i medicació genèriques com analgèsics, antibiòtics i sedants).

Els aliments i el material sanitari recollit servirà per omplir els camions de Blue Force perquè la setmana vinent puguin marxar carregats en direcció a la frontera d'Ucraïna amb Polònia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: