Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira Centre Comercial convoca aquest dissabte una nova jornada d'adopció d'animals

La Planta Segona del centre reusenc acollirà, de 12h a 20h, un espai en què sis associacions informaran sobre els processos d'adopció

Imatge d'arxiu de la primera jornada d'adopció i d'acollida d'animals organitzada per La Fira Centre Comercial de Reus Imatge d'arxiu de la primera jornada d'adopció i d'acollida d'animals organitzada per La Fira Centre Comercial de Reus ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 19 Febrer 2022 00:48

La Fira Centre Comercial de Reus continua apostant pel foment de l'adopció i acollida d'animals sense llar a través d’una jornada, la segona que convoca, per a conscienciar sobre aquesta realitat i fer visible la necessitat de donar a les mascotes abandonades una nova oportunitat en la societat.

La iniciativa tindrà lloc, aquest dissabte 26 de febrer, i posarà en marxa diverses activitats. La Planta Segona del centre comercial acollirà, de 12h a 20h, un espai en què sis associacions presentaran als assistents la tasca que duen a terme, les formes de col·laborar amb elles i els processos d'adopció d'animals que busquen una nova llar. Hi seran presents l'Associació Reus Gats, SOS Gat Salou, Galgos 112, Peluts amb Bigoti, Gaia Tarragona i l'Associació Protectora d'Animals de Tarragona. Algunes d’elles vindran acompanyades d’animals en adopció perquè els visitants els puguin conèixer.

Ponències i pel·lícules

Una de les novetats d’aquesta segona jornada per l’adopció i acollida d’animals és la celebració de diverses ponències i projecció de pel·lícules que tindran lloc el matí i migdia del mateix dia 26 de febrer a la Sala 2 dels Cinemes Axion. Les intervencions abordaran realitats com les que travessen els gossos al món de la caça o els gats del carrer. A més, es projectaran el documental 'Febrero, el miedo de los galgos' i la pel·lícula 'Mascotas 2'.

L’assistència a les ponències i projeccions serà completament gratuïta realitzant una inscripció prèvia a través de la web de La Fira.

Per altra part, del 21 al 26 de febrer La Fira, centre comercial gestionat per SILICIUS, realitzarà dos sortejos entre els seus clients. El primer serà de 5 lots de productes per animals de Kiwoko valorats en 100€ cadascun i el segon permetrà guanyar un dels lots de productes de les protectores amb les que ha col·laborat La Fira i amb un import de 50 euros cadascun.

Durant aquests dies, a la Planta Baixa de la Fira Centre Comercial hi instas'l·larà una mostra informativa i amb imatges de les diferents associacions participants en què es mostrarà la seva valuosa tasca social.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: