Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca acull la prova pilot d'un programa europeu que promou l'emprenedoria entre col·lectius vulnerables

SIRCLES aplica un model d'economia circular en l’àmbit del compostatge a través de set projectes arreu d’Europa, un d'ells a Catalunya, a Vila-seca

Imatge d'arxiu d'una visita de tècnics de la Generalitat i de la Fundació Formació i Treball a l'àrea de compostatge comunitari de la Torre d'en Dolça de Vila-seca, on es farà la prova pilot Imatge d'arxiu d'una visita de tècnics de la Generalitat i de la Fundació Formació i Treball a l'àrea de compostatge comunitari de la Torre d'en Dolça de Vila-seca, on es farà la prova pilot SIRCLES / ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 14 Febrer 2022 18:31

El director de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), Isaac Peraire, acompanyat de l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, participarà el proper dimecres, 16 de febrer, a les 10 hores, a Port Aventura, en la trobada d’inici del programa pilot del projecte europeu SIRCLES que es fa a Catalunya, concretament a Vila-seca, de la mà de la Fundació Formació i Treball (FiT), un dels deu socis del projecte.

Durant la trobada, que porta per títol 'Oportunitats de treball i inclusió social dins l’economia circular' se celebrarà una taula rodona, moderada per la Project Manager de FiT, Itxaso Euba, on hi participaran el professor de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Enric Aguilar, l’investigador del Centre Tecnològic BETA de la Universitat de Vic, Joan Colon, l’expert en compostatge comunitari, Ramon Plana, i el director de Planificació Estratègica de l’ARC, Francesc Giró. Seguidament els assistents visitaran l’àrea de compostatge comunitari de la Torre d’en Dolça, on podran veure l’espai on en els propers mesos s’implantarà i es durà a terme bona part de la de la iniciativa.

SIRCLES, finançat per la Unió Europea en el marc del Programa ENI CBC Med, explora noves oportunitats de treball adreçades a col·lectius en situació de vulnerabilitat, aplicant un model d’economia circular en l’àmbit del compostatge a través de set projectes arreu d’Europa. El de Vila-seca consistirà a promoure l'emprenedoria entre col·lectius de risc d’exclusió social oferint-los formacions en una activitat emergent com és la gestió de bioresidus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: