Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus inicia el programa d'activitats pensades per a persones de més de 60 anys

El 'Grantivisme' promou una agenda que combina, a través de les seves activitats, creixement emocional, activitat física i nutrició

El 'Grantivisme' promou una agenda que combina, a través de les seves activitats, creixement emocional, activitat física i nutrició El 'Grantivisme' promou una agenda que combina, a través de les seves activitats, creixement emocional, activitat física i nutrició REUS.CAT
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 13 Febrer 2022 11:44

La regidoria de Salut i Ciutadania de l'Ajuntament de Reus ha reprès aquest mes de febrer el programa 'Grantivisme', amb activitats pensades pel col·lectiu de persones de més de 60 anys. El Grantivisme ofereix l’oportunitat d’aprendre a fer-se gran gaudint la vida i fent una ciutat millor, compartint l’experiència amb les altres generacions i posant en valor la dignitat del col·lectiu de la gent gran.

El regidor de Salut i Ciutadania, Òscar Subirats, explica que "el Grantivisme! recull la capacitat per trobar les opcions i fortaleses de la gent gran per tal de potenciar-les des d’una actitud tolerant, activa i generosa". Així doncs, a través d'aquest programa, la regidoria de Salut i Ciutadania promou una agenda que vol ser un itinerari que combina, a través de les seves activitats, creixement emocional, activitat física i nutrició.

L’agenda d’activitats s’ha programat de febrer a juny d’aquest 2022, accions pensades segons el Pla d’envelliment Actiu i Saludable de Reus. Per inscriure’s a les propostes es pot fer a través de la web www.inscripcions.reus.cat. Per a més informació s’ha posat a disposició els usuaris el mòbil de l’envelliment actiu, que és el 699 89 59 78. També es pot trobar més informació a la web de l’Escola Oberta de Salut https://eos.reus.cat.

Grantivisme gent gran Reus

Activitats generals

El 'Grantivisme' programa activitats genèriques: Taller II Pràctiques de Resiliència "El sentit de la vida", meditació creativa, marxa nòrdica i visites culturals.

Activitats regulars als Casals de la Gent Gran

Centre Cívic Mestral: Cuines del món, taller de cuina, ball en línia i treballs manuals.

Sant Bernat Calvó: Taller 'Receptari de cuina de Sant Bernat Calvó'.

Mas Abelló: Gimnàstica i salut d'esquena, i treballs manuals.

Centre Cívic Migjorn: Gimnàstica, relaxació, caminades, taller d'informàtica, sevillanes i teatre, ball en línia, ball de saló i taller de memòria.

Centre Cívic Ponent: Gimnàstica, taller d'informàtica, taller de noves tecnologies, taller de memòria, taller de memòria al Casal de les Dones, ball en línia, 
taller de català i taller de Patchwork.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: