Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Espigolada de bròquil, aquest dijous a Cambrils

El bròquil que es culli es distribuirà a entitats socials locals per fomentar el dret a una alimentació saludable

Imatge d'arxiu d'una espigolada de bròquil Imatge d'arxiu d'una espigolada de bròquil ARXIU / AJUNTAMENT DE REUS
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 02 Febrer 2022 19:23

Aquest dijous 3 de febrer, de 10 a 13h, s'ha convocat una espigolada en un camp proper a Cambrils, organitzada per Espigoladors. El bròquil que es culli -que no té sortida comercial- es distribuirà a entitats socials locals per fomentar el dret a una alimentació saludable.

Tot i que hi ha un aforament limitat, encara queden places lliures de vountariat. Les persones interessades poden inscriure's en aquest enllaç, o bé enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

L'espigolada compta amb el suport del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, l'Ajuntament de Reus, la Diputació de Tarragona i el Port de Tarragona.

La Fundació Espigoladors és una empresa social que té com a principal objectiu la lluita contra el malbaratament alimentari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: