Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Masia Can Martí de la Riera de Gaià guanya el premi internacional 'Wedding Awards'

El guardó el reconeix com a un dels indrets professionals més recomanats per a les celebracions de casaments 

L’espai de celebracions Masia Can Martí, de la Riera de Gaià i propietat del Grup Claustre, ha estat premiat amb el Wedding Awards 2022 L’espai de celebracions Masia Can Martí, de la Riera de Gaià i propietat del Grup Claustre, ha estat premiat amb el Wedding Awards 2022 CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 02 Febrer 2022 12:50

L’espai de celebracions Masia Can Martí, de la Riera de Gaià i propietat del Grup Claustre, ha estat premiat amb el Wedding Awards 2022, guardó que el reconeix com a un dels indrets professionals més recomanats per a les celebracions de noces i que és l’únic del sector que es lliura en base a les opinions de les parelles que s’han casat.

Són els propis nuvis els qui, després d’haver gaudit dels serveis que se’ls han ofert a la seva cerimònia, donen la seva opinió i fan el reconeixement al treball realitzat per l’empresa que han contractat.

Masia Can Martí competia a la categoria de 'Banquets' en aquests guardons que atorga el portal Bodas.net i en el qual hi prenen part més de 49.000 empreses o emplaçaments que celebren bodes o altres esdeveniments.

A nivell internacional, els premis Wedding Awards estan basats en proper de 8 milions d’opinions de les parelles que té el portal esmentat i cada país reconeix els seus espais i emplaçament a les diverses categories que, en aquest cas i a nivell estatal espanyol, s’endú la Masia Can Martí que gestiona el grup Claustre, propietat també de l’Hotel Gran Claustre i el Pati dels Tarongers a Altafulla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: