Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Senyalitzen la tomba d'un mossèn a Vandellòs que conté simbologia franquista

L'Ajuntament col·loca una placa amb l'ajuda del Memorial Democràtic

El moment que es va instal·lar la placa a la tomba, amb la presència dels regidors Nuria Ortiz i Frederic Escoda. El moment que es va instal·lar la placa a la tomba, amb la presència dels regidors Nuria Ortiz i Frederic Escoda. AJUNTAMENT DE VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Societat ACN
Divendres, 21 Gener 2022 15:41

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha senyalitzat amb una placa la tomba de Mossèn Joan Vinaixa, que està situada a l'entrada del cementiri de Vandellòs. El consistori ha seguit les pautes de senyalització de la xarxa d'espais de memòria democràtica.

Aquesta làpida està inclosa al cens de simbologia franquista publicat pel Memorial Democràtic, una institució de la Generalitat de Catalunya que té per missió la recuperació, la commemoració i el foment de la memòria democràtica a Catalunya.

Per tal de contextualitzar la simbologia franquista que conté la làpida, l'ajuntament va sol·licitar l'assessorament del Memorial Democràtic.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: