Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Passejada reivindicativa contra el complex de Hard Rock

Xarxa Sud i Aturem BCN World convoquen diumenge l'acció per l'entorn dels terrenys del futur complex per denunciar "les afeccions ambientals que amenacen aquest paratge"

La passejada reivindicativa transcorrerà per l'entorn dels terrenys del futur complex per denunciar "les afeccions ambientals que amenacen aquest paratge"  La passejada reivindicativa transcorrerà per l'entorn dels terrenys del futur complex per denunciar "les afeccions ambientals que amenacen aquest paratge" ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 07 Gener 2022 20:30

El proper diumenge 9 de gener, s'ha convocat una passejada reivindicativa per l'entorn dels terrenys on es pretén ubicar el complex Hard Rocl. La passejada s'emmarca en el cicle de recorreguts organitzats per la Xarxa Sud d'entitats i plataformes en defensa del territori.

La Plataforma Aturem BCN World, mitjançant aquesta passejada reivindicativa, denuncia les "afeccions ambientals que amenacen aquest paratge", així com les conseqüències negatives que, segons les entitats ecologistes, comportarà impulsar aquest model de mercat turístic de casinos i jocs d’atzar.

Suport dels Comuns

Per la seva banda, els Comuns del Camp de Tarragona han animat a la ciutadania a través d'un comunicat a participar en aquesta passejada i "mostrar el desacord social en potenciar aquest model turístic i econòmic". Els Comuns creuen convenient "oposar-nos a aquest projecte, assistir a la passejada i donar tot el suport institucional a la plataforma Aturem BCN World".

Per tal d’aconseguir aquests objectius, el grup parlamentari d’En Comú Podem va aconsegur incloure en l’Acord dels Pressupostos de 2022 entre el Govern i En Comú Podem que la Generalitat "no assumirà, en cap cas, cap cost en concepte del projecte CRT-Vilaseca, retirant així la inversió inicial prevista de 120M€".

Punt de trobada: la Sèquia Major

El punt de trobada, aquest serà, a les 10h, al punt d'observació de la Sèquia Major, al carrer Amadeu Vides de la Pineda, a Vila-seca.

Es preveu que el recorregut tindrà una durada màxima de 3 hores i es seguiran les instruccions sanitàries pertinents per la covid-19.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: