Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Casal Jove del Vendrell es reobrirà el dilluns vinent

El centre, ubicat al carrer d'Isidre Ribas, està pensat per a atendre nois i noies a partir de 13 anys

El proper dilluns 10 de gener es reobrirà el Casal Jove del Vendrell, tancat fins ara per la pandèmia El proper dilluns 10 de gener es reobrirà el Casal Jove del Vendrell, tancat fins ara per la pandèmia ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 07 Gener 2022 14:33

El proper dilluns 10 de gener es reobrirà el Casal Jove del Vendrell, tancat fins ara per la pandèmia. El centre, ubicat al carrer d'Isidre Ribas, 5 (baixos), està pensat per a atendre nois i noies a partir de 13 anys. A causa de l'estat actual de la pandèmia, el Casal Jove obrirà portes amb aforament limitat i amb totes les mesures corresponents contra la Covid-19. El seu horari de funcionament serà de dilluns a dijous de 16h a 19h.

Així mateix, la setmana vinent torna també la presencialitat del Punt jove de Salut, al mateix equipament del carrer Isidre Ribas, que funcionarà els dimarts i dijous, també de 16h a 19h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: