Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Taller de Dansa Inclusiva al Palau d'Esports de Campclar

El taller, que es farà el diumenge 9 de gener, vol aconseguir que gent amb discapacitat i sense s'integrin a través del moviment com un llenguatge únic i universal

Imatge d'arxiu d'un taller de dansa inclusiva Imatge d'arxiu d'un taller de dansa inclusiva ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 02 Gener 2022 13:18

L'associació "Si jo puc, tu també #epilep" organtiza el proper diumenge 9 de gener, de 10:30 a 12:30h, organitza un taller de dansa inclusiva a les instal·lacions del Palau Municipal d'Esports de Campclar de Tarragona. El taller rep el nom d'"inclusiu" perquè està pensat per a tothom, per a persones amb i sense discapacitat. Un taller on es vol aconseguir que la gent amb discapacitat i sense ella s'integrin a través del moviment com un llenguatge únic i universal.

Des d'Epilep Tarragona asseguren que "tothom té un moviment autèntic i ha de desenvolupar-lo". Per això, en aquest taller es donaran una sèrie de pautes per poder descobrir-lo i compartir-lo. "Amb la dansa inclusiva i adaptada donarem a conèixer a Tarragona una nova manera de veure el moviment. Entenem que ajuntar totes les associacions de capacitats diverses de Tarragona ens ajuda a visibilitzar aquest sector i ens ajudarà a teixir sinèrgies", apunta l'entitat organtizadora.

A través d'aquest taller s'han marcat com a objectius la introducció a la dansa i gaudir d’ella. Al mateix temps, volen despertar l'autèntic moviment interior de cada persona adaptant-se a la seva mobilitat a través de les emocions i sensacions mitjançant la música, els colors, imatges i diversos materials. Aquests objectius els materialitzaran a través d'activitats de moviment, improvisació, dansa creativa i amb el moviment del cos.

Aquest taller està organitzat per l'Associació "Si jo puc, tu també #epilep" amb la col·laboració de la regidoria de Capacitats Diverses de l'Ajuntament de Tarragona i del PMET i el realitzarà, Amaia Dorronsoro, de l'Escola Endantza de Tarragona. L'Amaia té un llarg recorregut en el món de la dansa i ja ha realitzat diversos cursos de dansa adaptada i inclusiva.

L'activitat té un preu de 10€. Per fer l'inscripció, cal omplir aquest formulari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: