Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un dels premiats de Vila-seca: "Està tot tancat i per res et foten els 20.000 euros, però alguna cosa farem"

L'administració fa vaga però aixeca la persiana en veure que reparteix un quart premi de la loteria de Nadal

Imatge dels treballadors de l’administració de Vila-seca celebrant que han venut una sèrie del quart premi de la rifa de Nadal. Imatge, el 22 de desembre del 2021 Imatge dels treballadors de l’administració de Vila-seca celebrant que han venut una sèrie del quart premi de la rifa de Nadal. Imatge, el 22 de desembre del 2021 ELOI TOST / ACN
Societat ACN
Dimecres, 22 Desembre 2021 14:28

L'administració de loteria número 1 de Vila-seca (Tarragonès) ha repartit una sèrie del número 42.833, guanyador d'un dels quarts premis de la loteria de Nadal. A cadascun dels deu dècims li corresponen 20.000 euros. L'establiment tenia tancat aquest dimarts per la vaga que fan els venedors de loteria per reclamar un augment de les comissions que cobren, però en assabentar-se que havien repartit un premi important han aixecat la persiana i ho han celebrat amb clients i veïns. Un dels afortunats ha estat Antonio Mora, un jubilat que viu a la localitat, que ha reconegut que encara no sap què farà amb els diners: "està tot tancat i per res et foten els 20.000 euros, però alguna cosa farem", ha exclamat.

Mora ha apuntat que únicament un dècim "no serveix per gran cosa" però s'ha mostrat satisfet per haver estat premiat. A més ha explicat com se n'ha assabentat: "la mestressa estava mirant el sorteig i jo era al garatge fent cosetes. Ha vingut cridant i m'he pensat que havia caigut!".

Ell ha estat l'únic dels guanyadors que s'ha deixat veure per una administració en la qual hi havia alegria però no eufòria. "Sempre agrada donar un premi d'aquests. Era necessari perquè treballem molt", ha explicat Rubén Mateos, un dels propietaris. A més ha recordat que fa un parell d'anys ja van donar un cinquè premi. "Ara hem pujat de categoria", ha apuntat.

Els deu dècims que han repartit els van vendre tots entre el 8 de novembre i el 16 de desembre. "Tot dècim a dècim i a finestreta", ha indicat. Per l'època de l'any, els responsables de l'establiment creuen que ha tocat a gent del municipi, ja que la venda a turistes la fan a l'estiu.

Amb tot, els ha agafat una mica a contrapeu perquè són una de les administracions que aquest dimecres feia vaga. "Denunciem la congelació de les comissions des de fa disset anys. Ens exigeixen cada vegada més però no ens pugen les comissions", ha reivindicat Cristina Casañas, també responsable de l'establiment. Tot i que tenien la persiana baixada, els responsables eren dins seguint el sorteig per televisió. Un cop han sabut que havien repartit el quart premi han aixecat la persiana i ho han celebrat amb cava.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: