Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona s'adherirà a la xarxa RESCAT

El Govern dona llum verda a l'acord de col·laboració entre la Generalitat i l'autoritat portuària

Imatge d'arxiu d'un dispositiu de la xarxa de Radiocomunicacions d'Emergències i Seguretat de Catalunya (RESCAT) Imatge d'arxiu d'un dispositiu de la xarxa de Radiocomunicacions d'Emergències i Seguretat de Catalunya (RESCAT) ARXIU / INFOCAMP
Societat ACN
Dimecres, 15 Desembre 2021 07:30

La Generalitat ha donat llum verda a l'acord de col·laboració entre el Departament d'Interior i l'Autoritat Portuària de Tarragona per a la seva adhesió a la xarxa de Radiocomunicacions d'Emergències i Seguretat de Catalunya (RESCAT). Un cop aprovat l'acord, en les properes setmanes es formalitzarà la signatura del conveni. Amb aquest conveni, l’Autoritat Portuària de Tarragona s’integrarà a la xarxa RESCAT i d’aquesta manera el Port de Tarragona podrà utilitzar-la com a sistema que permet una millor interlocució amb el Departament d’Interior. L’objectiu és disposar d’una operativa que garanteixi la gestió de les situacions d’emergències i de seguretat disposant dels mateixos canals de coordinació que la resta d'integrants.

La xarxa RESCAT és la xarxa de radiocomunicacions d'emergència i seguretat, propietat de la Generalitat, que aplega els cossos de seguretat, els serveis d’emergències i diversos gestors d'infraestructures de Catalunya: Mossos d'Esquadra, Policies Locals, Bombers de la Generalitat, Bombers i Guàrdia Urbana de Barcelona, Protecció Civil, Servei d'Emergències Mèdiques, Agents Rurals, Departament de la Vicepresidència i de Polítiques digitals i Territori, Agència Catalana de l'Aigua i Servei Català de Trànsit, entre d'altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: