Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El consell per la República de Montblanc convoca una manifestació de suport als independentistes represaliats

Serà aquest dissabte dia 11 de desembre, a les 12h

Imatge d'arxiu d'una concentració a Montblanc per demanar la llibertat del president Puigdemont i de les persones represaliades, el passat 24 de setembre Imatge d'arxiu d'una concentració a Montblanc per demanar la llibertat del president Puigdemont i de les persones represaliades, el passat 24 de setembre ANC CONCA DE BARBERÀ
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 10 Desembre 2021 21:22

Coincidint amb la commemoració aquesta setmana de la Declaració Universal dels Drets Humans, el consell local per la República de Montblanc  ha convocat per aquest dissabte 11 de desembre una manifestació "de condemna de la repressió perquè la Declaració, com a llei internacional, és un document d'obligat compliment per a tots els estats membres de la comunitat internacional i cal exigir-ne el seu estricte compliment i a demostrar que l’anhel de llibertat i independència segueix viu malgrat la injustícia", argumenten des del consell local.

La manifestació sortirà, a les 12h, des de la plaça 1 d’octubre, lloc habitual de la concentració de Taca d’oli, cap a la plaça que hi ha davant de la caserna dels Mossos. Allà hi haurà una lectura pública d’un manifest i es farà una petició d’informació pública a la Generalitat.

A hores d’ara s’han adherit a la manifestació convocada per consell local per la República de Montblanc les entitats civils de Taca d’Oli, l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural a la comarca, així com Esquerra Republicana de Catalunya. També compta amb el suport i col·laboració de l’associació Juristes per la República.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: