Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Arboç inaugura la remodelació de l'Escola de Puntaires

La inauguració tindrà lloc aquest divendres 10 de desembre a les 19.15 h en el marc dels actes de la Fira de Santa Llúcia

Evolució de les obres de renovació i millora de l’Escola de Puntaires de l’Arboç Evolució de les obres de renovació i millora de l’Escola de Puntaires de l’Arboç AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 10 Desembre 2021 08:05

El proper divendres 10 de desembre, a les 19.15 h, en el marc de la Fira de Santa Llúcia, tindrà lloc l’acte oficial d’inauguració de les obres de remodelació del local de l’Escola de Puntaires de l’Arboç. L’Ajuntament de l’Arboç, aprofitant la parada de l’activitat forçada per la pandèmia de la Covid-19, i amb l’horitzó del 80è aniversari, va iniciar el projecte de renovació i millora de l’Escola de Puntaires finalitzat recentment.

Aquest nou curs 2021-2022, les alumnes de l’Escola poden gaudir d’un local renovat, accessible i climatitzat, amb totes les comoditats per a l’aprenentatge de les tècniques de la punta arbocenca.

L’acte comptarà amb la presència, entre d’altres autoritats, de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, l'alcalde de l’Arboç, Joan Sans, la presidenta de l’Associació Catalana de Puntaires, Rosa M. Provencio, la regidora de Cultura, Sònia Magrané, i altres regidors i regidores del consistori arbocenc i també amb els directors dels museus de puntes al coixí de l’Arboç i d’Arenys de Mar, Sergi Sedó i Neus Ribas, respectivament.

Una llarga trajectòria

L’Escola de Puntaires de l’Arboç va començar la seva singladura l’any 1941, i des de sempre ha estat una institució respectada i estimada per tothom. De fet, la de l’Arboç és l’Escola de Puntaires més antiga de Catalunya i de tot l’estat espanyol. Amb els seus 80 anys d’història conserva una gran vitalitat i és reconeguda per la qualitat de l’ensenyament que s’hi imparteix en les tècniques de Punta Arbocenca.

Les obres de renovació i millora de l’Escola de Puntaires de l’Arboç han estat impulsades i executades per l’Ajuntament de l’Arboç amb el cofinançament de la Diputació de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: