Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Sopar de Nadal de l'AEDT recaptarà fons solidaris per a la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls

L’esdeveniment tindrà lloc, aquest divendres 10 de desembre, a les 20h, al Castell de Tamarit, en record de l’expresidenta Ana M. Macho

L'Associació d'Empresàries i Directives del Camp de Tarragona (AEDT) celebrarà el seu tradicional Sopar de Nadal, que enguany recaptarà fons per a la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls L'Associació d'Empresàries i Directives del Camp de Tarragona (AEDT) celebrarà el seu tradicional Sopar de Nadal, que enguany recaptarà fons per a la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls AEDT
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 09 Desembre 2021 16:16

Aquest divendres 10 de desembre, a partir de les 20 h, l’Associació d'Empresàries i Directives del Camp de Tarragona (AEDT) celebrarà el seu tradicional Sopar de Nadal, que enguany es vincularà de nou a una causa solidària i recaptarà fons per a la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls.

L’esdeveniment tindrà lloc al Castell de Tamarit, espai gestionat per l’empresa AG Planning, i complirà amb les mesures sanitàries dictades per al sector de la restauració. La tria de l’emplaçament s’ha fet en record de l’expresidenta Ana M. Macho, traspassada el passat mes de juliol, i a qui la Junta i les sòcies tenien gran estima. Tal com comenta Ana M. Ibars, actual presidenta de l’AEDT: "El Castell li agradava molt a l’Ana Macho, i fer el sopar allí ens farà sentir-la present. Volem que sigui un sopar ple de sorpreses, fet amb molta responsabilitat i que disposarà de les mesures de seguretat corresponents."

Diverses empreses s’han sumat generosament a la causa i col·laboren en l’esdeveniment aportant productes que se sortejaran entre les persones assistents, com Clos Galena, Yves Rocher España i La Roche-Posay. A més, el Sopar compta amb el suport dels patrocinadors de l’Associació, que són AG Planning Grup; Salut i Treball – Servei de Prevenció de Riscos Laborals; PMO –Consultoria, Formació Coaching; Lexus Tarragona; Nacex Tarragona; Mandrágora Salud; Odita – Cínica Estética Avanzada y Antiaging; JL de Paz - Esencia Capital Partners; Balañá Eguía, i Animal de 3 Potes.

El sopar té un preu únic de 55 €. Per inscriure-s'hi cal escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. adjuntant-hi el comprovant de l’ingrés al número de compte de l’associació (ES69 2100 3500 1822 0036 7684).

La Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls

La Fundació està formada per un equip de professionals que va néixer de la voluntat i experiència d’un familiar d’afectat d’ELA amb els objectius de millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen la malatia i la dels seus familiars, i de lluitar perquè l’ELA sigui curable.

Per millorar la qualitat de vida dels afectats d’ELA i les seves famílies consideren que és necessària l’atenció integral, amb una visió humana i personalitzada dels aspectes psicosocials, mèdics i sanitaris. És per aquest motiu que veuen imprescindible l’atenció al domicili i a les unitats funcionals d’ELA, sense deixar mai de costat la sensibilització de la societat i els estaments públics, així com el suport a la investigació per fer possible la cura de la malaltia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: