Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La presidenta de la Diputació visita el Parc Frederica Montseny de Torredembarra

El parc, que s'ha construït amb l'ajuda del Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació, s'ha convertit en un pulmó verd dins del nucli urbà

La presidenta Noemí Llauradó ha visita Torredembarra per conèixer les accions de la Diputació al municipi, acompanyada de l'alcalde torrenc, Eduard Rovira  La presidenta Noemí Llauradó ha visita Torredembarra per conèixer les accions de la Diputació al municipi, acompanyada de l'alcalde torrenc, Eduard Rovira DIPTA.CAT
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 03 Desembre 2021 00:12

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha visitat aquest dijous el municipi de Torredembarra. De la mà de l'alcalde, Eduard Rovira, i de membres de la Corporació Municipal, la trobada ha servit per conèixer les inversions que s'han fet al municipi amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i altres projectes de futur.

Després de signar el llibre d'honor a l'edifici de l'Ajuntament, la presidenta de la Diputació, acompanyada de la diputada delegada del Pla d'Acció Municipal (PAM), Marta Blanch, ha recorregut el Parc Frederica Montseny, que s'ha construït amb l'ajuda econòmica de la Diputació de Tarragona.

Amb una superfície de més 3.000m2, el Parc Frederica Montseny s'ha convertit en un pulmó verd dins del nucli urbà. L'espai, que es va inaugurar fa uns mesos, compta amb jocs infantils de gran i petit format, pista per jugar a la petanca, espai de socialització d'animals de companyia i un escenari per a actuacions de petit format. Tot això amb un enjardinament creat amb flora autòctona d'espècies del Baix Gaià i dels entorns naturals més immediats, cosa que en facilita el seu manteniment. Les instal·lacions del parc es complementen amb mobiliari urbà, enllumenat i dues fonts d'aigua.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: