Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els distingits del Tarragonès reben el seu guardó en un acte a Roda de Berà

Onze persones/entitats de diferents municipis de la comarca que s’han distingit per la seva labor cultural, científica, econòmica, social o artística han rebut el reconeixement

Fotografia de l’acte de lliurament de les distincions de mèrit als serveis distingits que va tenir lloc el dissabte a la tarda a Roda de Berà Fotografia de l’acte de lliurament de les distincions de mèrit als serveis distingits que va tenir lloc el dissabte a la tarda a Roda de Berà CCT
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 28 Novembre 2021 14:13

Aquest dissabte, va tenir lloc al Casino Municipal de Roda de Berà el lliurament de les distincions de Mèrit de Serveis Distingits, amb l’objectiu d’honorar persones o entitats en mèrits a la labor realitzada o conducta seguida que hagin contribuït a augmentar el prestigi d’un municipi del Tarragonès o de la comarca en el seu conjunt.

Les distincions han estat promogudes pel Consell Comarcal del Tarragonès, a suggeriment d’alguns municipis de la comarca. En les Bases s’estableix que els distingits de cada edició són presentats pels Ajuntaments, a proposta del ple municipal. Després d’exposar-ho al públic, és aprovat pel Ple del Consell Comarcal.

L’acte es va iniciar a les 18:00 hores, i va estar conduit per la periodista Sònia Camí. A continuació, Óscar Sánchez, president del Consell Comarcal del Tarragonès, ha donat la benvinguda a totes les personalitats premiades i a totes les persones assistents. L’acte també ha comptat amb la presència d’altres alcaldes/desses i regidors/es dels municipis del Tarragonès així com representants de les entitats i personalitats distingides. El grup musical Fenya Rai! va amenitzar la vetllada que va finalitzar amb la intervenció de l'alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili.

Els distingits d’aquesta setena edició

Les personalitats o institucions que han rebut el reconeixement en aquesta sisena edició són:

Joana Badia Taboada (Altafulla)
Josep M. Miquel Palau (El Catllar)
Voluntaris del Mulla't per l'Esclerosi Múltiple de Constantí (Constantí) 
Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil del Morell (El Morell)
José Manuel Álvarez Crespo, Napi (Els Pallaresos)
Ramon Descárrega Queralt (Perafort)
Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Roda de Berà (Roda de Berà) 
Joan Boronat i Boronat (Salomó)
Eluzai Asociación de Asistencia Social de Salou (Salou) 
Ball de Dames i Vells de Tarragona (Tarragona) 
Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Torredembarra (Torredembarra)

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: