Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La cooperativa La Titaranya guanya el premi 'Transformative Action' del Comitè Europeu de les Regions

El projecte impulsa la rehabilitació "física i social" d'un "barri degradat" a la ciutat de Valls

Aquest dissabte 27 de novembre, la cooperativa d'habitatges celebrarà l'acte d'inici d'obres de la 1a promoció de La Titaranya a Ca Robusté Aquest dissabte 27 de novembre, la cooperativa d'habitatges celebrarà l'acte d'inici d'obres de la 1a promoció de La Titaranya a Ca Robusté LA TITARANYA
Societat ACN
Dissabte, 27 Novembre 2021 01:14

La cooperativa d'habitatges La Titaranya de Valls ha estat distingida amb el premi de la cinquena edició de la iniciativa Transformative Action, del Comitè Europeu de les Regions, segons s'ha fet públic aquest dimarts. El projecte impulsa la rehabilitació "física i social" d'un "barri degradat" a la ciutat de Valls. La iniciativa ha estat triada pel jurat pel "potencial de catalitzar" una transformació "sociocultural, socioeconòmica i tecnològica" dins la comunitat. Gerard Nogués, membre de La Titaranya, ha celebrat el premi com un "reconeixement a l'esforç de tanta gent" i a "tots els projectes d'economia social i solidària" que mostren que "hi ha manera de generar una economia local i democràtica fora del capitalisme".

A banda del guardó, la cooperativa rebrà 10.000 euros per a accions futures. La Titaranya és una cooperativa de cases al cor de Valls. L'objectiu d'aquest projecte cívic és aconseguir habitatges "assequibles i amb estàndards de vida dignes" per als veïns del municipi.

D'altra banda, aquest dissabte 27 de novembre, la cooperativa d'habitatges celebrarà l'acte d'inici d'obres de la 1a promoció de La Titaranya a Ca Robusté. Les obres duraran un any i mig i es construiran 7 habitatges i 3 locals. L'acte serà, a les 12h, al carrer dels Metges 14 de Valls i comptarà amb la participació de l'entitat financera Coop57, la Dinamo Fundació, l'Associació Cultural l'Aleta i el COAC.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: