Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona activa el Pla d'Actuació Municipal en fase d'alerta per risc de ventades

Es recomana a la població seguir els consells de prevenció, com no deixar testos o altres objectes no estàtics a les façanes o terrasses

El vent afectarà aquest dissabte moltes comarques catalanes, especialment el Penedès i les comarques centrals El vent afectarà aquest dissabte moltes comarques catalanes, especialment el Penedès i les comarques centrals ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 26 Novembre 2021 21:59

La Conselleria de Protecció Civil de l'Ajuntament de Tarragona ha activat el Pla d'actuació municipal en fase d'alerta pel risc de ventades.

Es recomana a la població seguir els consells de prevenció, com no deixar testos o altres objectes no estàtics a les façanes o terrasses, i en general anar amb compte amb els objectes susceptibles de caure a la via pública.

Es poden consultar el conjunt de consells de prevenció al web de l'Ajuntament.

En cas de necessitat, podeu trucar al telèfon d’emergències de la Generalitat, 112, o al de la Guàrdia Urbana de Tarragona, 092.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: