Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'entitat portuguesa Vizinhos à Janela visita Tarragona aquest divendres

El moviment veïnal nascut a Lisboa arran de la pandèmia va rebre el Premi Solidaritat Civil de la Unió Europea a Portugal aquest any 2021

L’Associació Pax Mundo convidarà Vizinhos à Janela, el moviment veïnal nascut a Lisboa arran de la pandèmia, per celebrar el seu 7è Nadal Solidari L’Associació Pax Mundo convidarà Vizinhos à Janela, el moviment veïnal nascut a Lisboa arran de la pandèmia, per celebrar el seu 7è Nadal Solidari
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 26 Novembre 2021 00:41

Aquest divendres 26 de novembre, l’Associació Pax Mundo celebrarà el seu 7è Nadal Solidari. Per aquesta edició l’entitat que lluita contra el sensellarisme a la ciutat ha convidat Iñigo Hurtado, membre de Vizinhos à Janela per tal que expliqui la seva experiència de voluntariat social i de teixit veïnal a la capital portuguesa.

El projecte veïnal, sorgit a Lisboa arran de la pandèmia, ha sigut guardonat amb el Premi a la Solidaritat Civil del Comitè Econòmic i Social Europeu (CESE) en la categoria d'ofertes culturals. Per al CESE, aquest moviment "ha estat un exemple brillant de responsabilitat cívica i solidaritat excepcional durant la crisi de la COVID-19".

L’acte tindrà lloc aquest divendres 26 de novembre, a les 18.30 h, a l’Antiga Audiència de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: