Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Consell Comarcal del Baix Camp commemora el 25N

La penjada llaç lila, la lectura del manifest oficial i la pintada de petjades liles, les principals accions reivindicatives 

Llaç lila a la façana del Consell Comarcal del Baix Camp pel 25N Llaç lila a la façana del Consell Comarcal del Baix Camp pel 25N CCBC
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 25 Novembre 2021 21:57

Aquest dijous, 25 de novembre, s’han dut a terme un seguit d’actes des del Consell Comarcal del Baix Camp per commemorar el Dia Internacional contra la violència envers les dones.

Els actes han començat a primera hora del máti amb la penjada d’un llaç lila, símbol de reivindicació dels drets de les dones, a la façana de l’edifici del Consell Comarcal per mostrar el suport i la solidaritat amb la causa. Seguidament s’ha dut a terme una encartellada per tot l’edifici amb lemes i imatges referents pel 25N, fets pels alumnes del Cicle de promoció d’igualtat de gènere de l’Institut Gaudí de Reus.

Lectura manifest oficial

Tot seguit, a la Sala de Plens del Consell Comarcal s’ha fet la Lectura del Manifest a càrrec de Lourdes Solans, cap de l’àrea d’Igualtat, Rosa Maria Abelló, presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, i altres responsables de les diferents àrees del Consell. La lectura, també ha estat retransmesa en directe a través del canal de YouTube del Consell Comarcal.

Llaç lila a la façana i petjades liles al pati del Consell

A causa de les condicions meteorològiques dels últims dies, l’acció comarcal de la pintada de les petjades liles, que estava prevista per avui, es durà a terme demà el mati al pati del Consell. Una acció que també es durà terme a altres poblacions de la comarca.

Més activitats

La propera setmana, s’impartirà la formació ‘Aprenem a gestionar arxius i a fer videotrucades’, dirigit per la Federació de Dones del Baix Camp, per tal d’ajudar a la gent gran a actualitzar-se i estar al dia de com utilitzar els diferents mètodes de comunicació. Aquesta formació tindrà lloc els dilluns 29 de novembre i 13 de desembre a la Sala de Plens del Consell.

El 30 de novembre també està prevista l’Assemblea General del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp, i el 15 de desembre es presentarà el Protocol de Prevenció i Actuació davant les Violències Masclistes en Espais d’Oci a les diferents regidories comarcals.

Un seguit d’activitats, coordinades i organitzades pel SIAD del Consell Comarcal, que tenen el principal objectiu de conscienciar i lluitar en contra les violències masclistes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: