Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra celebra el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

Aquest dijous al migdia es farà la lectura del manifest i es crearà un mural reivindicatiu i, a les 19h, es presentarà l'espectacle literari 'Calces de paper'

La Cia. Ruda Teatre -en una imatge d'arxiu- representarà aquest dijous a la tarda l'espectacle literari 'Calces de paper' La Cia. Ruda Teatre -en una imatge d'arxiu- representarà aquest dijous a la tarda l'espectacle literari 'Calces de paper' RUDA TEATRE
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 25 Novembre 2021 10:57

La Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Torredembarra, a través del SIAD, ha organitzat actes commemoratius amb motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones que tindran lloc aquest dijous 25 de novembre.

A les 12 h, a la plaça del Castell, es farà la Lectura del Manifest, creació d’un mural reivindicatiu i minut de soroll per manifestar el rebuig a la violència masclista. Ja a la tarda, a les 19 h, a l’Espai Cultural Sala del Mar, es representarà l'espectacle literari 'Calces de paper', a càrrec de la Cia. Ruda Teatre. L'accésserà lliure fins a completar l’aforament.

D'altra banda, el proper diumenge 28 de novembre, a les 12 h, a la plaça de la Vila, se celebrarà la Diada Castellera dels Xiquets de Torredembarra amb el lema “No volem ser valentes, volem ser lliures!” i amb la participació també dels Minyons de l’Arboç. L’acte compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torredembarra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: