Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Espluga de Francolí no farà més talls d'aigua arran de les darreres pluges

El consistori apunta que les reserves als dipòsits s'acosten al 100%

Imatge d'arxiu dels dipòsits d'aigua de l'Espluga de Francolí Imatge d'arxiu dels dipòsits d'aigua de l'Espluga de Francolí ARXIU / ACN
Societat ACN
Dimecres, 24 Novembre 2021 11:59

L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí ha anunciat que a partir d'aquest dimecres al vespre ja no farà més talls d'aigua en cap zona del municipi. La problemàtica s'arrossegava des de feia setmanes i ha calgut portar camions cisterna des de Montblanc per garantir l'abastiment de la població, si bé ha estat necessari fer talls en el subministrament a causa de l'escassetat.

El consistori ha apuntat que arran de les pluges de les últimes hores les reserves als dipòsits municipals estan arribant al 100% de la seva capacitat. A més, "els aqüífers segueixen el seu període de recuperació, fet que permet que es puguin relaxar les mesures adoptades fins ara", ha indicat l'Ajuntament, que seguirà reparant les fuites que han aparegut a la xarxa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: