Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Divulgació i oci feminista, aquest dissabte a Tarragona

La primera Jornada Feminista Fridas, que inclou activitats amb perspectiva de gènere, tindrà lloc a l’Ateneu de Tarragona, de les 12h a la mitjanit

Imatge d'arxiu d'una parada del col·lectiu feminista Fridas de Tarragona Imatge d'arxiu d'una parada del col·lectiu feminista Fridas de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 19 Novembre 2021 21:11

El col·lectiu feminista Fridas de Tarragona organitza aquest dissabte 20 de novembre la primera Jornada Feminista Fridas, que inclou un seguit d’activitats de divulgació i oci amb perspectiva de gènere i que tindrà lloc a l’Ateneu de Tarragona (c. Sant Magí, 2, TGN), des de les 12 hores fins a la mitjanit.

La programació inclou un tast de vins a càrrec de l’enòloga Iduvina Olmedo; una tertúlia informal oberta sobre Salut mental, pandèmia i feminisme; una mostra d’art visual; un taller de realitats trans i un Open Mic, obert a tothom que hi vulgui intervenir amb alguna manifestació artística o cultural. Les activitats, excepte el tast de vins i els àpats, de menjar vegà, són gratuïtes però es recomana la inscripció prèvia a través d’un formulari online.

Durant tota la jornada, a l’espai s’hi vendrà marxandatge especial de la Jornada Feminista Fridas, així com de les entitats participants i productes artesanals. En col·laboració amb Creu Roja de Tarragona, al mateix Ateneu de Tarragona es posarà a disposició una caixa de recollida de joguines no sexistes i no bèl·liques que l’ONG repartirà aquest Nadal entre infants vulnerables.

Prèviament, el mateix dissabte de 10 a 12h, Fridas muntarà una parada al mercadet municipal de la plaça dels Carros, on explicaran el projecte i vendran marxandatge.

Fridas Feministas és un col·lectiu obert i inclusiu. Es va presentar públicament el febrer del 2018 i des d’aleshores organitza activitats per divulgar i reivindicar la necessitat de fer una societat feminista.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: