Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls se suma un any més al 'Gran Recapte' d'aliments

El voluntariat serà present als supermercats els dies 19 i 20 de novembre i també es durà a terme una recollida virtual amb donacions monetàries

El 'Gran Recapte' arriba aquest divendres i dissabte a Valls El 'Gran Recapte' arriba aquest divendres i dissabte a Valls ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 18 Novembre 2021 21:35

La Fundació Banc d'Aliments, Càritas Interparroquial de l'Alt Camp, l'Assemblea Local de Creu Roja de Valls, el menjador social “La Taulada”, l'associació Egueiro i la Regidoria d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat de l’Ajuntament de Valls impulsen, per onzè any consecutiu, la campanya solidària de recollida d'aliments que coincideix de nou amb el 'Gran Recapte', que enguany se celebrarà del 19 al 27 de novembre.

Recollida d'aliments i d'aportacions

En aquesta edició, la recollida d’aliments tornarà a ser monetària i virtual i es podrà realitzar, del 19 al 27 de novembre, mitjançant tres sistemes diferents, a través del web del 'Gran Recapte', via bizum o als supermercats. Tot i així, la relaxació de les mesures anti Covid facilitarà la participació del voluntariat, que estarà present als punts de recollida, els dies 19 i 20 de novembre, per animar a la ciutadania a fer donacions a les línies de caixa.

Així doncs, les aportacions es podran efectuar de manera virtual tan a la web www.granrecapteonline.com o via bizum (amb el codi 33596), però també es podran fer les aportacions econòmiques a la caixa dels supermercats. Aquestes donacions es destinaran a la compra d’aliments i en el cas de les aportacions que es facin des dels supermercats de Valls, es destinaran íntegrament a les entitats del tercer sector de la ciutat.

Als supermercats serà el mateix personal qui convidi a participar-hi amb donacions a l’hora de pagar a caixa, mitjançant un codi 'Gran Recapte' que s’oferirà al donant. El divendres 19 i el dissabte 20, es reforçaran aquests supermercats de Valls amb la presència de voluntariat. Les donacions que es recullin als supermercats de la ciutat seran bescanviades pels aliments que les entitats del municipi han sol·licitat com a prioritàries al Banc d’aliments: pasta, llet, llegums, fruits secs i conserves de peix.

Tot el que es reculli amb les donacions monetàries es destinarà a la compra d’aliments. Les aportacions contribueixen a nodrir de recursos els magatzems de les entitats socials de la ciutat que, a la vegada, fan possible el repartiment a aquelles famílies més vulnerables i en situació de risc.

El 'Gran Recapte'

El 'Gran Recapte' és un dels moviments d’acció solidària més importants a Catalunya que cada any mobilitza la ciutadania per garantir el dret a l’alimentació de les persones en situació de vulnerabilitat i major risc social. La pandèmia de la Covid-19 fa més necessari que mai participar en aquesta iniciativa solidària davant l’emergència social i econòmica derivada de la situació sanitària i per això mateix l’organització fa una crida a la ciutadania a participar-hi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: