Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Giró es compromet a incloure l'ampliació de l'Hospital del Vendrell als pressupostos del 2022

Els alcaldes del Baix Penedès es reuneixen amb el conseller d'Economia per exigir-li inversions a la comarca

Imatge del conseller d'Economia, Jaume Giró, a les escales del Parlament amb alcaldes del Baix Penedès Imatge del conseller d'Economia, Jaume Giró, a les escales del Parlament amb alcaldes del Baix Penedès MARIA ASMARAT
Societat ACN
Dijous, 18 Novembre 2021 18:17

El conseller d'Economia, Jaume Giró, s'ha compromès amb els alcaldes del Baix Penedès a incloure l'ampliació de l'Hospital del Vendrell als pressupostos del 2022. Els batlles s'han reunit avui amb Giró per traslladar-li el seu malestar davant les inversions previstes a la comarca durant el proper any, les quals consideren insuficients.

Una representació dels 14 alcaldes ha retret al conseller que només estiguin previstos 6,3 MEUR, sense que cap partida vagi destinada a reforçar la sanitat, bonificar els peatges, millorar la seguretat i pal·liar l'atur. Especialment, els municipis reclamaven inversions per a l'hospital, que consideren infradimensionat en relació al volum de població que té la comarca, especialment en època d'estiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: