Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

En Comú Podem considera "una línia vermella" la partida de 120 MEUR per a Hard Rock dels pressupostos

La formació progressista es planteja l'esmena a la totalitat als pressupostos si el Govern no obre una negociació

En Comú Podem considera "una línia vermella" la partida de 120 MEUR per a Hard Rock dels pressupostos En Comú Podem considera "una línia vermella" la partida de 120 MEUR per a Hard Rock dels pressupostos ARXIU / INFOCAMP
Societat ACN
Dijous, 11 Novembre 2021 14:52

En Comú Podem rebutja la partida de 120 MEUR dels pressupostos del 2022 que el Govern preveu per a l'adquisició dels terrenys on s'ha de construir el complex de Hard Rock al Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou. En un comunicat, la formació progressista considera que és "una línia vermella" per a l'aprovació dels comptes i afirma que la iniciativa "no és un canvi de model" i que "el monocultiu turístic, els casinos i el joc ja han fracassat".

Alhora, els comuns es plantegen presentar una esmena a la totalitat als comptes si el Govern no obre una negociació. Així, reclamen canvis en matèria de ferrocarrils, llei de barris verds, psicòlegs públics, dentista públic i reindustrialització.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: