Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tretze entitats de la Tarragona participen de "Diners al carrer. Activem el retorn social" de la CUP

Els dos projectes socials més votats guanyaran 500€ cadascun i s’anunciaran entre el 18 i el 19 de novembre

Divendres es van presentar a l’Antiga Audiència les tretze iniciatives d’entitats i col·lectius de Tarragona que s’han presentat al projecte de la CUP “Diners al Carrer. Activen el retorn social” Divendres es van presentar a l’Antiga Audiència les tretze iniciatives d’entitats i col·lectius de Tarragona que s’han presentat al projecte de la CUP “Diners al Carrer. Activen el retorn social” CUP TARRAGONA
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 08 Novembre 2021 10:04

Divendres passat es van presentar a l’Antiga Audiència les tretze iniciatives d’entitats i col·lectius de Tarragona que s’han presentat al projecte de la CUP “Diners al Carrer. Activen el retorn social”. Les cupaires recorden que els fons econòmics per finançar els dos projectes guanyadors procedeixen del romanent de les retribucions als càrrecs electes i l’assessora des de l’inici del mandat, a més de l’actual representant de la CUP a algunes empreses municipals.

Les iniciatives presentades per les entitats són: “Aplaudidors pel 8 de març” de El far cooperatiu; “Forma’TEA” d’Aspercamp; “Pere Martell amb veu de dona” de l’AVV Moviment Pere Martell; “Voluntariat de reforç escolar per a infants de famílies amb pocs recursos econòmics i ludoteca” del Casal Popular Sageta de Foc; “Quadern violeta a les escoles” de l’Associació Si jo puc tu també #EPILEP; “Nadal adaptat” de Todos en Azul; “Recuperació de les arts de carrer a Tarragona” de Tornavís Teatre; “Estic amb les TIC” de l’Associació Logos Projectes Socials; “Salut mental en femení” de l'Associació la Muralla; “El camp pedala. Descoberta del patrimoni sobre rodes” de l’Escamot Cooperativa; “Futbol com a eina feminista” de FC Tarraco; “casal social d’estiu 2022” de la Fundació Santa Maria de Siurana i “La música és cultura” dels Gegants del Barri Port de Tarragona.

Dissabte es va iniciar el període de votació popular que durarà fins el 17 de novembre. Es podran consultar els projectes i votar-los a la web de la CUP de Tarragona. Els dos projectes més votats guanyaran 500€ cadascun i s’anunciaran entre el 18 i el 19 de novembre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: