Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concert i subhasta benèfica, aquest dissabte a la Gastronoteca de Vila-seca

A partir de les 12h, s'exposaran els quadres de Salvador Quagliata a subhastar en benefici de l'ONG Mundo Posible i, a les 12:30h, actuarà Mr. Jäck

La subhasta i el concert benèfics es faran a favor de l'ONG Mundo Posible, que uneix a persones de diversos països que realitzen micro-accions socials per transformar el món. La subhasta i el concert benèfics es faran a favor de l'ONG Mundo Posible, que uneix a persones de diversos països que realitzen micro-accions socials per transformar el món. MUNDO POSIBLE
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 05 Novembre 2021 21:26

La Gastronoteca de Vila-seca (El Centru, c/ Compte Sicart, 2) acollirà aquest dissabte 6 de novembre una subhasta i un concert benèfics a favor de l'ONG Mundo Posible. L'entitat uneix a persones de diversos països que realitzen micro-accions socials per transformar el món.

A partir de les 12h, s'exposaran uns quadres a subhastar de l'artista italo-argentí Salvador Quagliata, que exposa per primer cop al nostre país. Els quadres que cedirà se subhastaran, entre les 13 i les 14h. 

D'altra banda, a les 12:30h, serà el torn del concert benèfic del grup Mr. Jäck, que sortirà a l'escenari amb una estètica "Halloween". Les reserves per assistir a aquest concert cal fer-les al telèfon 663 600 330.

Tant el concert com la subhasta benèfica també es podran seguir per Instagram.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: