Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un grup de dones farà una 'marxa exploratòria' nocturna per Roda per detectar espais d'inseguretat

La iniciativa, que tindrà lloc aquest dimecres, vol identificar punts insegurs des de la perspectiva de gènere

Un grup de dones farà una 'marxa exploratòria' nocturna per Roda per detectar espais d'inseguretat Un grup de dones farà una 'marxa exploratòria' nocturna per Roda per detectar espais d'inseguretat ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 03 Novembre 2021 06:53

La regidoria de la Dona de l'Ajuntament de Roda de Berà, a través del Consell Comarcal del Tarragonès i del Col·lectiu Punt 6, ha organitzat una marxa exploratòria nocturna per a dones. Serà aquest dimecres 3 de novembre, a partir de les 18:00h. El punt de sortida serà la plaça del Mercat.

A partir d’un recorregut a peu per alguns carrers, s’explorarà el municipi des de la perspectiva feminista i es parlarà sobre quins elements i quins entorns poden afavorir la percepció d’inseguretat en la vida quotidiana de les rodenques. Per a la creació de l’itinerari la regidora Rosana Dorantes també ha tingut en compte l’experiència de membres de la Policia Local.

L’objectiu és oferir un espai de retrobament i diàleg entre les rodenques per reflexionar i abordar la percepció d’inseguretat als espais públics i assolir entre totes una vila més segura.

S’emmarca dins dels actes organitzats per l’Ajuntament entorn a la commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, amb motiu del qual la regidoria ja prepara diversos esdeveniments que tindran lloc durant tot el mes de novembre.

Per participar-hi cal fer la inscripció prèvia a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: