Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Generalitat estudia quant costaria rehabilitar la Tabacalera de Tarragona per posar-hi la Ciutat Judicial

La delegada del Govern al Camp de Tarragona, Teresa Pallarès, manifesta que el lloc definitiu on s'ha d'ubicar l'equipament judicial "no està decidit"

Imatge de la delegada del Govern, Teresa Pallarès, durant l’entrevista feta a la delegació de Tarragona Imatge de la delegada del Govern, Teresa Pallarès, durant l’entrevista feta a la delegació de Tarragona MAR ROVIRA
Societat ACN
Dilluns, 01 Novembre 2021 14:00

El Govern està estudiant el cost que tindria rehabilitar l'edifici de l'antiga Tabacalera de Tarragona per posar-hi les dependències de la Ciutat Judicial. Ho afirma en una entrevista a l'ACN la delegada del Govern al Camp de Tarragona, Teresa Pallarès, en la qual manifesta que l'equipament judicial és bàsic per a la ciutat però que el lloc definitiu on s'ha d'ubicar "no està decidit". "La Tabacalera és una proposta que hi ha damunt la taula i és molt interessant, però s'han de tancar coses", apunta.

La delegada defensa que Tarragona "sí o sí ha de tenir una ciutat judicial" i manifesta que "aquest és el capteniment del Govern" perquè la ciutat "no pot ser l'excepció" per no tenir "una estructura judicial com toca". Amb tot, assegura que des de diferents estaments s'hi està treballant i que l'opció de la Tabacalera "s'està valorant de forma molt exhaustiva" amb estudis d'impacte econòmic. "A l'hora de rehabilitar s'ha de veure el cost que té i la prestació que pot donar l'espai. Hem de ser garantistes amb les despeses", assumeix Pallarès.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: