Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vandellòs i l'Hospitalet de l’Infant inverteix més de 25.000 euros en la millora dels cementiris

S’han dut a terme diversos treballs d’arranjament al de l’Hospitalet de l’Infant, al de Masriudoms i al de Vandellòs

Al cementiri de l’Hospitalet de l’Infant, ha acabat de pavimentar amb formigó el carrer principal i ha construït una vorera nova Al cementiri de l’Hospitalet de l’Infant, ha acabat de pavimentar amb formigó el carrer principal i ha construït una vorera nova AJUNTAMENT DE VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 29 Octubre 2021 15:58

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha fet diverses millores als cementiris municipals. Al de l’Hospitalet de l’Infant, ha acabat de pavimentar amb formigó el carrer principal i ha construït una vorera nova. També ha pintat les parets de tots els nínxols, ha repicat les parts despreses i les ha sanejat i netejat amb aigua a pressió.

Al cementiri de Masriudoms, ha repicat i retirat el morter que es trobava en mal estat a diversos nínxols i a l’habitació d’eines existent. També ha canviat el terra d’aquesta habitació i ha fet diversos treballs de pintura.

I al cementiri de Vandellòs, ha habilitat dues rampes amb baranes per facilitar l’accés als tres nivells de nínxols i ha pintat i impermeabilitzat les cobertes dels nínxols.

En aquestes actuacions, hi ha invertit més de 25.000 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: